Chef Julie

Dé chef aan huis
voor al uw feesten en gelegenheden
bij u thuis of in uw bedrijf!

Nodigt u graag mensen uit? Geeft u al eens een feestje? Staat u niet graag de hele dag in de keuken en zit u liever ontspannen bij uw gasten? Dan ben ik de oplossing voor uw probleem!

chef aan huischef aan huis 2

Chef aan huis formules

diner etentje aan huis

Diner / etentje aan huis

De restaurantervaring bij u thuis. Een menu van 2, 3, 4 of 5 gangen, klassiek aan tafel geserveerd. Het menu bespreken we samen of ik doe enkele voorstellen waaruit u kunt kiezen.

traiteur aan huis

Feest bij u thuis

Familiefeest, verjaardagsfeest, babyborrel, communiefeest,… Elke gelegenheid is goed om vrienden en familie uit te nodigen. Hapjes, warm buffet, koud buffet of dessertbuffet. We bespreken samen de mogelijkheden.

catering bedrijf

In uw bedrijf

Op zoek naar vers en lekker eten in uw bedrijf? Ook hiervoor kan Chef Julie een oplossing zijn. Denk maar aan een lunch tijdens het vergaderen, je klanten verwennen in een vertrouwde omgeving of als bedanking voor het personeel.

walking dinner receptie

Walking dinner / receptie

Kleine gerechten of hapjes, zowel warm als koud geserveerd. Of een assortiment van luxe belegde broodjes.

aperitiefschotel tapasschotel

Aperitief- of tapasschotel

Een combinatie van verse charcuterieën, kazen, zelfgemaakte dips. Aangevuld met typische tapas of aperitiefklassiekers.

kookworkshop

Kookworkshop

Tijdens een kookworkshop met Chef Julie bij u thuis ontdekt u originele recepten uit uw favoriete (wereld)keuken. Deze formule is voor een groep van maximum 12 personen.

levering aan huis

Levering aan huis

Chef Julie levert ook aan huis. Enkel een verjaardagstaart of tapasschotel nodig? Of slechts een deel van de menu? Geen probleem, ik lever op tijd hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert met de nodige instructies.

chef aan huis instagram

Volg mij op Instagram

Blijf op de hoogte van Chef Julie. Op Instagram vindt u al mijn laatste nieuws, promoties, acties of inspiratie om u feesten en gelegenheden naar een hoger niveau te brengen.

Chef aan huis foto’s